Det är alltid trevligt med fest och om du fyller år är det perfekt att ta tillfället i akt och ordna en riktigt rolig födelsedagsfest. På Partytajm.se kan du hitta tårttillbehör och olika tårtdekorationer som du kan använda när du ska fixa födelsedagstårtan inför festen. När du ska ha en födelsedagsfest är det trevligt med en riktigt fin och god tårta. Du kan hitta allt från tårtfat och kakformar till ätbara tillbehör på partytajm.se. Om du ska beställa från partytajm.se tänk på att göra det i god tid innan festen.

Våga ta ut svängarna för mer spänning

Oavsett vad du ska fixa för fest är planering a och o för att det ska bli en lyckad tillställning. För att det ska bli en riktigt rolig fest är gästlistan viktig. Tänk igenom vilka som du ska bjuda och hur du ska placera ut alla gäster kring bordet för att det ska bli bra. Våga ta ut svängarna lite för att festen inte ska bli allt för förväntad. Våga även bjuda in personer som du inte riktigt känner men som du är nyfiken på och skulle vilja lära känna. Det kan även vara bra att mixa åldrarna på gästerna för att det ska bli en bra dynamik.

Ta hand om nya bekantskaper

Som värd eller värdinna har du ett ansvar att få gästerna att känna sig välkomna och inkluderade. Om du bjuder in några nya bekanta eller någon som inte känner de andra är det viktigt att ta hand om dem lite extra. Lägg lite extra tid på att introducera det nya personerna för andra och berätta hur ni känner varandra.

Planera och förbered saker

Försök att i största möjligaste mån planera och göra så mycket som möjligt innan själva festdagen. Det kommer förmodligen att vara mycket att göra ändå. Om du ska bjuda på mat är det bra att försöka laga det du kan dagen innan. Tänk på att ta reda på om någon av gästerna har någon matallergi. När du planerar har du mer utrymme för oförutsedda händelser och kan förhoppningsvis njuta på själva festdagen. Glöm inte heller att bjuda på alkoholfria alternativ om du bjuder på alkoholhaltiga drycker.