augusti 1, 2015

Tillbaka i värmen!

Så då är allt som det ska igen, är tillbaka i Alanya efter 14 veckors frysande i Sverige….. Verkar som att jag passade in de två veckorna när Sverige verkligen hade som sämst väder. Men jag har träffat familj och vänner och det var ju det som var själva tanken, hade ju inte trott att jag skulle gå på stranden direkt 😉

Kan varmt rekommendera att åka med SAS nu under säsongen då man kan åka från mer eller mindre alla städer i Sverige direkt till Gazipasa, som är Alanyas flygplats, utan mellanlandningar. Då har ni bara 4,5 mil till centrum istället för 12 mil som det är från Antalya. Sedan är det bara att boka ett transferföretag som kommer och hämtar, jag använder alltid 724 Transfer för de är billigast. Kostar 17 lira, typ 40 sek enkel väg, andra transferföretag tar 10 Euro (!).

Jag har också kommit på att jag har blivit rätt så skadad av turkiska priser. Var och fikade många gånger på Espresso House och de tar 34 kr för en kopp te! Ursäkta mig, men är det vettigt? Det är en mugg med varmt vatten och en påte, väldigt gott passoinsfruktte, men ändå. Jag kan ju köpa ett par hekto löste i en teaffär för samma pengar, snacka om att de gör vinst på detta. Kan förstå om de tar betalat för kaffedrinkar med grädde och smaksirap och sånt, men vatten och en tepåse. Haha, tur jag är tillbaka här där en te kostar cirka 6 kronor 😀

Nu blir det playan! Som jag har saknat solen och värmen! Sköt om er!

bikini för svensk sommar

april 2, 2015

Gillar att överraska

Filed under: Blandat,Familj — Taggar:, , — Admin @ 8:23 f m

I år har jag nog kommit på den bästa överraskningspresent någonsin, om jag får säga det själv 🙂 Min pappa gillar att fiska och även att tillaga fisk så jag skickade efter en MAC urbeningskniv. Så nu fick jag ett meddelande på WhatsApp att han hade fått den.

Riktigt roligt att kunna skicka efter en present när jag inte kan komma och gratta honom personligen. Så nu fick han paketet levererat hem med posten istället. Enda som jag inte timade riktigt vara dagen, han fyller inte förrän imorgon och paketet kom idag. Men men, det var i alla fall en stor överraskning för honom eftersom han inte förväntade sig någonting av mig.

Så känner mig extra stolt över detta måste jag säga 🙂 Tänk vad världen har förändrats med internet…..

överraskning

 

MAC Urbeningskniv