juni 25, 2014

Har gjort någonting jag aldrig trodde jag skulle göra – har smslånat!

Filed under: Ekologiskt — Taggar:, , , — Admin @ 12:05 e m

Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle ta ett smslån i hela mitt liv! Men jag har gjort det och jag måste säga att det är verkligen smidigt.

Ett par kompisar kommer hit i början av juli och jag frågade dem om det inte kunde ta med sig en extra stor resväska så jag kunde få skicka med dem massa saker 🙂 Snälla som de är så gick det bra.

Jag älskar ekologiska produkter och det som jag verkligen är beroende av finns inte att få tag i här i Turkiet tyvärr. Så det gäller att utnyttja alla jag känner när de kommer hit som mina personliga leverantörer 🙂 Jag ville be dem ta med massor med krämer, vitaminer och grejer från bland annat Renée Voltaire. Problemet är ju att de kommer hit om lite drygt en vecka och det tar ju ca 3 dagar för pengar att komma från mitt turkiska konto till mitt svenska. Så då kom jag att tänka på sms-lån.

Jag googlade runt länge innan jag till slut fastnade för Ferratum.se, tyckte de verkade väldigt seriösa och inga konstiga avgifter. Ansökte om lån och hade pengarna på mitt konto efter typ 30 minuter. Galet smidigt! Så nu har jag lagt en stooor beställning från Bodystore.com och kunde betala med mitt svenska kontokort och varorna skickas direkt hem till min kompis. Hur smidigt är inte det?

Bara hålla tummarna för att de hinner komma fram innan de åker och att de inte åker på extra avgifter för tungt bagage 🙂 Min älskade kokosolja är på väg! Blir helt nervös om jag inte har i alla fall ett par burkar här, vet ju inte när nästa leverantör kommer och hälsar på 😉

 

kokosolja