oktober 7, 2015

Bra artikel

Filed under: Alanya,Blandat — Taggar:, , , , , , — Admin @ 3:57 e m

Jag vet inte hur du är men jag kan bara erkänna att jag är totalt vettskrämd för allt vad cancer heter, så jag blir alltid så glad när jag läser om hur forskningen går framåt.

Denna artikel som jag hittade här tycker jag är bland det bästa som jag har läst på bra länge angående cancerforskning. MTH-1 verkar vara ett enzym som gör att cancercellerna inte kan utvecklas och till slut dör. Detta gör att MTH-1 är bra mot all typ av cancer vilket jag tycker är bra.

Det ska heller inte ha några bieffekter vilket är fantastiskt och även de som är väldigt sjuka ska kunna använda sig av metoden. Det låter nästan för bra för att vara sant, men jag hoppas verkligen att de fortsätter forska och att de har kommit på nyckeln till att bli av med cancer en gång för alla!

Nog om allvarligheter för idag, dags att bege sig till stranden och njuta av de sista soldagarna innan hösten kommer 🙂 Och ja, jag smörjer in mig ordentligt så jag skyddar min hud 😉

stranden 1

 

april 2, 2015

Gillar att överraska

Filed under: Blandat,Familj — Taggar:, , — Admin @ 8:23 f m

I år har jag nog kommit på den bästa överraskningspresent någonsin, om jag får säga det själv 🙂 Min pappa gillar att fiska och även att tillaga fisk så jag skickade efter en MAC urbeningskniv. Så nu fick jag ett meddelande på WhatsApp att han hade fått den.

Riktigt roligt att kunna skicka efter en present när jag inte kan komma och gratta honom personligen. Så nu fick han paketet levererat hem med posten istället. Enda som jag inte timade riktigt vara dagen, han fyller inte förrän imorgon och paketet kom idag. Men men, det var i alla fall en stor överraskning för honom eftersom han inte förväntade sig någonting av mig.

Så känner mig extra stolt över detta måste jag säga 🙂 Tänk vad världen har förändrats med internet…..

överraskning

 

MAC Urbeningskniv