februari 10, 2019

Lugn och ro i Alanya

Filed under: Uncategorized — Admin @ 4:16 e m

Nu har jag haft några riktigt lugna och sköna dagar här i Alanya. Jag har varit ledig från jobbet och bara tagit det lugnt hemma, gått på långa promenader längs stranden, storstädat och målat. Jag älskar verkligen min hobby och det är så rogivande att sätta sig vid köksbordet och teckna efter en lång dag på jobbet. Nu börjar mina pennor dock ta slut så jag får be mamma lägga en ny beställning hos Penstore i veckan och skicka till mig. De har överlägset bäst konstnärsmaterial enligt mig. Jag ska även passa på att skicka hem några av mina teckningar till mamma och pappa. De blev så fascinerade när jag mailade bilder på mina motiv från Alanya Gardens så jag vill skicka några teckningar till dem som de kan rama in. Imorgon är min sista lediga dag, sedan ska jag tillbaka till jobbet och det ser jag fram emot.

En burk med pennor
Tavlor och torkade blommor

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment