oktober 30, 2018

Molnen hopar sig

Filed under: Uncategorized — Admin @ 9:38 f m

Även om vädergudarna oftast är snälla här så har lite moln har hopat sig senaste dagarna så jag passade på att hålla mig inne och se över mitt fondsparande. Har inte orkat besvära mig i alla turerna kring nätbankerna i Sverige den senaste tiden men det verkar som om Söderberg och Partners kommer få ett kompetent nytillskott.. Stabilt och lovande förvärv då vi troligen kommer att få se en skakig resa med många orosmoln på den svenska börsen framöver. Som tur är skingras alltid molnen här i Alanya i alla fall och snart tittar solen fram igen. Mot stranden!

fonder Söderberg och Partners

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment