oktober 18, 2018

Att drömma sig bort

Filed under: Uncategorized — Admin @ 10:40 f m

Det är inte ofta jag känner att jag vill drömma mig bort. Jag har stranden, havet och värmen inom räckhåll och ofta är det vad folk drömmer sig bort till. Ibland vill jag dock bara kura ihop mig i soffan med något gott att dricka och en god bok. Jag har massor av vänner men ibland vill jag vara ensam och läsa om andras liv. På pockettoppen.se hittar jag massor av böcker och eftersom jag är allätare passar deras varierande sortiment mig perfekt. Jag bunkrar gärna upp mitt lager av böcker inför vintern eftersom det emellanåt kan regna ganska mycket här under vinterhalvåret.

Böcker och en kopp te

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment