augusti 24, 2018

Vad är det bästa med Alanya?

Filed under: Uncategorized — Admin @ 12:16 e m

Rätt ofta får jag frågan vad som är det bästa med Alanya. En självklar sak är ju att svara vädret, vilket ju är sant men absolut inte det enda som gör Alanya till en underbar plats. Jag älskar människorna som bor här, de har en helt annan attityd och öppenhet än den man är van vid i Sverige. Om jag väntar på bussen i Stockholm håller sig alla på avstånd men här är människor nyfikna på varandra och småpratar. Till sist har vi den orientaliska inredningen som är helt fantastisk. Här finns det en mängd färger och former långt ifrån det avskalade vita som man ofta ser i Sverige. Jag brukar hålla mig à jour med skandinavisk design genom att gå in och titta på produkter från Globen Lighting och jag älskar att mixa det rena skandinaviska med det orientaliska. Det bästa av två världar.

Personer på marknad

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment