maj 26, 2018

Inspirerande inredning och kompisbesök

Filed under: Uncategorized — Admin @ 2:11 e m

Jag gillar verkligen att hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna inom mode och design. Häromveckan var några väninnor från Sverige här i Alanya och hälsade på. Vi hade så trevligt! Vi var ute och tog ett par drinkar på ett urmysigt hotell i närheten och miljön där var så inspirerande! Modernt men ändå klassiskt , rustikt och samtidigt lätt och fräscht. Min väninna tipsade mig om en hemsida. När jag tittade närmare på den hittade jag väldigt snyggt från Artwood. Precis den stilen som jag så länge har letat efter!

Modern och samtidigt rustik inredning

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment