april 17, 2018

Att tänka på vid bostadsköp i Alanya och Turkiet

Filed under: Uncategorized — Admin @ 10:30 f m

Turkiet är ett fantastiskt land och Alanya är verkligen ett paradis. Att köpa en bostad här i stället för att komma på en vanlig chartersemester är en investering jag skulle vilja rekommendera. Vill du bo centralt eller kan du tänka dig att bo lite utanför centrum? Vill du ha nära till stranden eller är det viktigare med butiker och restauranger? Det är viktiga saker du skall fundera på innan du slår till och köper din bostad i underbart vackra Alanya. Det är dock viktigt att veta att det inte är lika säkert att köpa fastigheter i Turkiet som i Sverige. I Sverige finns ju garantier och försäkringar för fel som mäklaren upplyser om. För att bli mäklare så måste man ju också gå en utbildning i Sverige. Så löper man bostad via Husmanhagberg.se så är man trygg. I Turkiet fungerar det inte likadant så jag rekommenderar att ni kollar på nyproduktioner eftersom det är ett jordbävningsdrabbat område.

Lyxig villa mot blå himmel

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment