april 2, 2018

Aprilvädret är perfekt för utflykter

Filed under: Uncategorized — Admin @ 10:30 f m

I Alanya är april en av de bästa månaderna att sticka i väg på utflykter. Turisterna har inte riktigt hittat hit än och vädret är helt perfekt. Det finns en hel del fantastiska utflyktsmål just i det här området. I går hade jag planerat att ta bilen till Manavgats sköna vattenfall, men vad händer? Jo, kamremmen på bilen vi skulle köra dit i gick sönder. För att slippa sitta hela dagen och leta billiga bildelar fick vi ta en Dolmus dit. Det är väldigt smidiga bussar, som stannar precis där passageraren önskar. Och vi fick en härlig dag!

En turkisk buss

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment