december 11, 2017

Internetcafé i Alanya

Filed under: Uncategorized — Admin @ 10:30 f m

När jag har lite tid över så brukar jag besöka mitt favorit internetcafé som ligger i centrala Alanya. Då brukar jag passa på att ta mig en fika, samtidigt som jag går genom mina mejl och uppdaterar mig vad som hänt på mina sociala medier. Något som jag läste på en av sajterna var att idstöld blir allt mer vanligt och det gäller att tänka sig för när man väl beger sig ut i cyber spacen. Vad jag förstod det som, så kan din identitet blir kapad mycket lätt. Därefter använder kaparen ditt id, för att bland annat handla prylar eller skaffa abonnemang av något slag till sig själv. Som till syvende och sist blir att du får betala. Men tack och lov så finns det skydd för att värna sig mot att din identitet blir stulen. Med tanke på detta så är jag numera väldigt försiktig med vilka uppgifter jag fyller i när jag är ute på nätet, samtidigt som jag har ett väl fungerade skydd i min dator. Vilket känns tryggt!

Var rädd om din identitet!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment