december 3, 2017

Julfirande i Alanya

Filed under: Uncategorized — Admin @ 10:30 f m

Att fira julen i Alanya kommer helt klart att vara annorlunda än de jular man varit van vid. Klimatet är ju ett helt annat, till att börja med. Solen skiner ännu i december de flesta dagar här, och ganska varmt har vi, +20 är inget ovanligt. Ingen snö i sikte direkt, det kan dock finnas en del av det en bit längre upp i bergen, förra vintern var där faktiskt en hel del. Julmaten är en annan femma. En del grejer går ju att fixa med det som finns här, men till exempel skinkan blir ju ett problem, då ju detta är ett muslimskt land. Nåja, det blir nog bra ändå. Det jag saknar mest är ändå familj och vänner nu när den här högtiden närmar sig. En av mina bästa vänner kanske kommer hit på ett litet besök, det vore ju trevligt. Fast just nu har hon lite ont om pengar och håller på att kolla lånepriser för diverse sms-lån.

Bild från Alanya

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment