november 22, 2017

Hemlängtan kommer med jämna mellanrum

Filed under: Uncategorized — Admin @ 4:25 e m

Trodde aldrig jag skulle sakna det här

Turistsäsongen börjar lugna ner sig här, vilket också innebär att jag får mycket mindre besök hemifrån. Det är både skönt och ledsamt. Framförallt har det konsekvensen att jag längtar hem väldigt mycket just nu, även fast det snart är vinter och iskallt hemma i Sverige.

Här ligger temperaturen runt 20 grader, det är rätt behagligt. Det är ändå fördelen med att bo här, att man inte behöver frysa när man går ut. Tror ändå det är viktigt att vara beredd på små stunder av hemlängtan när man valt att bo utomlands, oavsett hur skönt det är i värmen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment