november 17, 2017

Flygplatsen i Alanya

Filed under: Uncategorized — Admin @ 10:30 f m

Turkiet är ett populärt turistmål och oavsett om du bor i vackra Norrtälje, Luleå eller Göteborg så går det nästan alltid direktflyg till någon av landets turistorter. Många känner oro att flyga hit men det finns ingen större anledning att känna sig rädd i Turkiet, åtminstone i detta turistparadis. Flygplatsen är dessutom säkrare än många Europeiska flygplatser, då säkerheten och kontrollen av passagerare verkligen tas på allvar här. De som flyger till Alanya landar vanligtvis i Antalya och sedan är det transfer med buss. Fast det finns en ny flygplats i Alanya som heter Gazipasa. Det ligger bara tre och en halv mil utanför Alanya vilket såklart är riktigt skönt. Mellan Alanya och Antalya är det nämligen 12,5 mil och resan tar annars två timmar, typ. En annan sak att tänka på är att alla flygplatser i Turkiet är dyra, riktigt dyra! Jag äter därför aldrig på dem eftersom till och med Arlanda är billigt i jämförelse.

Istanbul i Turkiet

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment