oktober 3, 2017

Besöka Alanya i oktober

Filed under: Uncategorized — Admin @ 9:03 f m

Jag har under en längre tid försökt övertala ett par barndomsvänner att komma och hälsa på mig här i Alanya. Vi var ett gäng tjejer som tillbringade all ledig tid tillsammans under mellan- och högstadiet och jag saknar dem så! Men att försöka koordinera så att fem personers kalendrar, jobb och familjeliv går ihop är ingen lätt uppgift. Men nu tror jag faktiskt att vi har lyckats och troligtvis kommer tjejerna att boka en sista minuten-resa och flyga ner sista helgen i oktober. Allt hänger på en av tjejerna, vars bil lagt av. Hon har det besvärligt ekonomiskt och vill först försäkra sig om att det inte kommer att bli en kostsam historia att reparera den. Dock har hennes pappa tipsat henne om att hon kan köpa reservdelar på skruvat.se som han sedan kan hjälpa henne med att reparera bilen med. Jag håller tummarna för att det går vägen!

Vänner i solnedgång

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment