juli 28, 2017

Hyra bil i Alanya

Filed under: Uncategorized — Admin @ 8:34 f m

När man tröttnat på stränderna här i vackra Alanya (om nu den dagen någonsin kommer) kan det vara trevligt att ta en bil och åka på utflykt. Själv gör jag det rätt ofta med vänner här. Ingen av oss har bil så vi får alltid hyra. Några gånger hyrde vi från mindre, lokala firmor men det visade sig inte vara något bra val. Vi fick motorstopp en gång och här är det ju inte precis som i Sverige där man kan hitta ett Mekonomen runt hörnet som snabbt hjälper en. Så där stod vi strandade på vägen! Efter det hyr vi alltid från de mer erkända firmorna, och det är också det jag vill rekommendera till alla som funderar på att hyra bil när de är här. De stora firmorna har uthyrning på flygplatsen så man kan till och med hämta sin bil när man landar!

Äventyr med bil lockar alltid

(Visited 1 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment