maj 30, 2014

Mysigt med vin på stranden

Filed under: Livskvalitet — Taggar: — Admin @ 10:48 f m

VinflaskaJag vet att detta kan låta lite klyschigt med att sitta i sanden och dricka vin. Men det var så himla underbart att se solen gå ner och bara njuta. Detta är ju liten av anledningen till att jag valde att flytta från kalla Sverige. Visst det är inte jättevarmt här ännu. Men 18 grader slår i alla fall vädret i Sverige.

Att kunna sitta ute och dricka vin på sommarkvällarna i Sverige var bland det bästa jag visste. Och nu har jag en mycket längre säsong där jag har möjlighet att göra detta. Det bästa med alltihop var att det var helt oplanerat. Min kompis ringde och ville vi skulle gå ner på stranden en runda för det var en så fin kväll. På vägen gick vi förbi ett Supermarket och fick ett infall att vi skulle köpa vin och ha med oss. Så vi knallade in och köpte en flaska, vinöppnare och chips och så gick vi ner och satte oss på stranden och såg på solnedgången. För mig är det lyx att sitta på en strand med en fantastisk vän och dricka vin och bara njuta av livet. Vi tänkte inte på att köpa några glas så vi fick dricka direkt ur flaskan haha. Behöver jag säga igen att jag verkligen trivs med mitt nya liv? 🙂

(Visited 472 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment