maj 22, 2014

Choklad och goda vänner väger helt klart upp en dålig dag

Filed under: Livskvalitet — Taggar: — Admin @ 11:57 e m

Idag var verkligen en riktigt kass dag på jobbet. En sån där dag när ingenting fungerar och alla människor runt mig stör mig. Vet ju om att det inte är folk runt mig det är fel på utan mitt humör och min inställning idag. Det hjälper dock inte att jag vet om att felet troligen helt och hållet ligger hos mig – de irriterade mig i alla fall.

Så vad är den bästa medicinen för att väga upp en kass dag? Självklart de bästa vännerna, massa tjejsnack och som grädde på moset – choklad. Vi var på vårt självklara stamställe här i Alanya – Coffee. Har sett sedan jag kom hit att de hade våfflor i olika varianter men lyckats avstå från dem. (Badsäsongen är ju väldigt lång här så jag försöker tänkte liiiiite på vad jag äter) Men idag kunde jag inte stå emot längre. Det blev chokladvåfflor med jordgubbar, kiwi, banan, chokladsås och chokladcrunch. Det var helt himmelskt gott kan jag intyga. Våfflor+te+goda vänner = en perfekt avslutning på dagen.

chokladvåffla

 

(Visited 73 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment