maj 14, 2014

Tänkte ta upp mitt bloggande igen :)

Filed under: Livskvalitet — Taggar: — Admin @ 7:42 f m

Tänkte att det var dags att ta upp mitt bloggande igen. Var ju mer än ett år sedan jag skrev sist ser jag nu. Men mycket har hänt sedan dess. Jag vågade till slut ta steget att lämna kalla Sverige och testa på någonting nytt. Bor nu sedan februari i Turkiet i Alanya och stormtrivs verkligen. Trodde nog att skulle vara svårare och mer besvärligt att flytta till ett annat land än vad jag trodde innan jag vågade ta steget. Ska absolut inte säga att det gått helt smärtfritt, men helt klart lättare än jag trodde.

Och idag är verkligen all frustration värt besväret 🙂 Idag är det underbara 25 grader varmt och solen skiner. Så nu är planen att köpa en döner kebab och en cola och ta boken och mobilen med musik till beachen 🙂

 

Vackra Alanya <3

Alanya

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment